WRC 5

WRC 5

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 49,726
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Bigben Interactive

WRC 5 zorlu parkurlarda yarıştığınız bir ralli oyunudur

WRC 5 ya da uzun adıyla World Rally Championship 2015 dünya çapında düzenlenen meşhur FIA ralli şampiyonasını bilgisayarlarımıza taşıyan bir ralli oyunu

Oyunun tam sürümünü satın almadan önce oyunun bir bölümünü denemenize ve oyun hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayan bu demo sürümde oyuncular sürüş yeteneklerini test edebiliyorlar. Gerçekçi bir fizik motoruyla donatılmış bir yarış oyunu olan WRC 5 sadece gaza ve frene bastığınız klasik yarış oyunlarından daha zorlu bir yarış deneyimi içermekte. Oyunda yarışırken yarış parkurundaki arazi şartlarına da dikkat etmemiz gerekiyor; rampalardan süzülürken ineceğimiz yeri hesaplamalı ya da kaygan zeminlerde viraj alırken dikkatli davranmalıyız.

WRC 5'te grafik anlamında iyi bir iş çıkarıldığı söylenebilir; fakat oyunun optimiasyon problemlerine sahip olması bu grafiklerden alınan keyfi baltalıyor. Bu nedenle bu demo sürümü yükleyerek oyunun bilgisayarınızda akıcı bir şekilde çalışıp çalışmayacağınızı bireysel olarak görmenizi tavsiye ediyoruz. Oyunun demo sürümünde Thierry Neuville tarafından kullanılan Hyundai i20 WRC ralli aracını kullanıyoruz. Demoda bize 2 farklı pistte yarışma imkanı da veriliyor. Monte Carlo rallisinde yer alan Sisteron - Thoard parkurunun karla kaplı asfalt yolları ve Avustralya Coates Hire rallisinin toprak orman yolları yarışabileceğimiz ralli parkurları.

WRC 5'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- Intel Core i3 veya AMD Phenom II X2 işlemci

- 4 GB RAM

- Nvidia GeForce 9800 GTX veya AMD Radeon HD 5750 ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 3 GB boş depolama alanı

- DirectX uyumlu ses kartı