SnowBros

SnowBros

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 183,378
  • DOSYA BOYUTU 0.74 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Toaplan

Atari salonlarının vazgeçilmez oyunlarından birisi olan Snow Bros'un bilgisayara uyarlanmış bu versiyonu ile nostalji yapabilirsiniz.

Atari salonlarının en eğlenceli oyunlarından birisi olan Snow Bros'un bilgisayara aktarılmış bu versiyonu ile artık heyecan evinizdeki bilgisayarınızda olacak. Normal versiyonunun üstüne yeni bölümler eklenmesi ile daha da zorlaştırılmış olan SnowBros ile keyifli saatler sizleri bekliyor.

Önemli! Kurulum: SEGA.exe'yi çalıştırdıktan sonra "Oyun Aç" bölümünden SnowBros'u seçin ve oyunu çalıştırın.

Dilerseniz Snow Bros oyununu indirmeden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz: Snow Bros Oyunu

Snow Bros, Bubble Bobble ve Tumblepop’u anımsatan bir platform oyunu. Oyuncular gittikçe zorlaşan ve her onuncu bölümde boss’larla mücadeleye zorlayan 50 bölüm boyunca ikiz prensesleri (Puripuri ve Puchipuchi) esaretten kurtarmaya çabalayan kardan adam ikizleri Nick (1. oyuncu) ve Tom (2. oyuncu) rolünü üstleniyorlar.

Snow Bros İndir PC

Her oyuncu her biri tamamen karla kaplanıp bir kartopuna dönüşene kadar düşmanlara kar fırlatıyor, düşmanlar karı üzerlerinden atana dek hareket edemiyor. Bir düşman kartopuna dönüştüğünde oyuncular kartopunu yuvarlayabiliyor veya fırlatabiliyor ve kartopu sonunda duvara çarpana dek duvarlardan geri dönüyor. Kartopunun içine giren tüm düşmanlar ortadan kalkıyor, diğer sabit kartopları da yuvarlanan kartoplarına çarptığında yuvarlanmaya başlıyorlar. Oyuncular kartopunu tekmeleyerek tüm düşmanları ortadan kaldırmayı başardıklarında gökten bonus para düşüyor. Oyuncuların seviyeye tamamlamaları çok uzun sürdüğünde kötü bir balkabağı kafası geliyor ve öldürmeye çalışıyor. Yenilmez ancak yavaşlatılabiliyor ve kartopu atışıyla bölümün başka bir yerinde görünmesi için gönderilebiliyor. Kötü balkabağı başı bölüm boyunca serbestçe dolaşan ve oyuncu karakterini öldürmeye uğraşan hayaletler çıkarıyor. Bu hayaletler öldürülemiyor veya yavaşlatılamıyor, tek çare kaçmak.

Oyuncular bir düşmanı yere serdiğinde iksir öğesi düşebiliyor. İksirlerin renklerine göre etkileri değişiyor; Kırmızı iksir hızı artırıyor, mavi karda düşmanları daha kolay örtmek için atılan kar sayısını artırıyor, sarı karın fırlatılabileceği mesafeyi artırıyor, yeşil ise kardan adamların bir balon gibi şişmesine neden oluyor. Oyun yüksek puanlara ulaşarak can kazandıran bir dizi önemli gizli bonus içeriyor. Tek oyuncu devrildiğinde karakterleri her aşamada başladıkları yerde hemen yeniden doğuyor. Düşman tarafından vurulmak can kaybına ve karakterlerin ateş gücü ve hızlarının düşürülmesi cezasına neden oluyor, tüm canlar yitirildiğinde de oyuncular daha fazla kredi girilmediği sürece oyun devam etmiyor.