Smeet

Smeet

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 83,755
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Smeet Communications

Tamamen ücretsiz ve hiçbir üyelik işlemine ihtiyaç duymadan Facebook hesabınız aracılığı ile giriş yapıp oynamaya başlayabileceğiniz Smeet’i aynı zamanda indirmenize veya kurmanıza gerek yok.

Tamamen ücretsiz ve hiçbir üyelik işlemine ihtiyaç duymadan Facebook hesabınız aracılığı ile giriş yapıp oynamaya başlayabileceğiniz Smeet’i aynı zamanda indirmenize veya kurmanıza gerek yok. Kullanmış olduğunuz internet tarayıcısı üzerinden oynamaya başlayabileceğiniz Smeet Türkçe ve üç boyutlu grafiklere sahip bir tarayıcı oyunu olarak dikkat çekiyor.

Son günlerin en popüler sosyal oyun olan Smeet bir zamanların efsane yapımı Sanalika’yı çoktan gölgesinde bıraktı gibi. Türkiye’de dağıtımını Mynet’in üstlendiği oyunun yapımcılığını Smeet Communications gerçekleştiriyor. Smeet nedir ? sorusuna verilebilecek en kısa ve net cevap olarak “Smeet sanal bir yaşam – hayat oyunu” Oyunun bünyesinde herhangi bir saat yok, Smeet’te dakika var ve her bir dakikanın etkinlik alanında önemli bir rolü bulunuyor.

Tamamen sosyal bir mecra olarak adlandırabileceğimiz Smeet’in dünyasında eğlencenin ortaya çıkarttığı her şey bizlere serbest. Oyun içindeki arkadaşlarınıza webcam açarak birbirinizi daha yakından tanıyın. Yada bir partinin tam ortasına girip çılgınca dans edebilir arkadaşlarınızla ve edindiğiniz yeni arkadaşlarınızla doyasıya keyifli vakitler geçirin.