PES 2017 Trial Edition

PES 2017 Trial Edition

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 66,453
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Konami

PES 2017 Trial Edition, ünlü futbol oyununun son sürümünün ücretsiz olarak oynanabilir versiyonudur.

PES 2017 Trial Edition, ücretsiz olarak oynanabilen PES 2017'dir. 

Konami, geçtiğimiz senelerde de yaptığı gibi futbol oyunu serisinin bir de ücretsiz versiyonunu yayınlıyor. Bu versiyonda, asıl oyunda olan özelliklerin neredeyse yüzde doksanı bulunmuyor; ancak oyuncular PES League'e girebiliyorlar ve diğer oyuncularla maçlar yapabiliyorlar. e-Spora yönelik olarak hazırlanan bu versiyonda, tek kişilik bazı modlar olmaksızın yine de PES 2017 zevkini sonuna kadar tadabiliyorsunuz.

Exhibition Match ya da Gösteri Maçı olarak adlandırılan ve internet bağlantısı olmaksızın yan yana arkadaşlarınızla mücadele etmek için oluşturulan bu mod, ücretsiz versiyonda da yer alıyor. Fakat içerisinde bulunan takımların sayısı, full versiyona göre az veya farklı olabiliyor. Bununla birlikte antreman modunda sadece yetenek antremanlarını yapmanıza izin veriliyor. Bu ücretsiz sürümün en önemli özelliği ise PES Ligi'ne giriş yapabiliyor olmanız. Bu lig, internet üzerinden oynanıyor ve oyuncular, başka insanlara karşı mücadele ederek topladıkları puanlara göre sıralanıyorlar.

PES 2017'nin çıktığı bütün platformlarda oynanabilen PES 2017 Trial Edition'ı bilgisayarda oynamak için ise Steam hesabınızın bulunması gerekiyor. Bu hesabınız varsa, hemen yukarıdaki indir tuşuna basarak, oyunun ücretsiz sürümünü hemen edinebilirsiniz. PES 2018 oyununun da kısa bir süre önce Steam üzerinden ön satışa çıktığını da belirtmiş olalım.