PCSX2

PCSX2

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 40,054
  • DOSYA BOYUTU 6.45 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici PCSX2

PlayStation 2 oyunlarını bilgisayarınızda oynamanızı sağlayan PCSX2, alanında rakipsiz bir emülatör.

PlayStation 2, bugün bile zengin oyun kütüphanesiyle anılan bir oyun, ancak elinizdeki konsol arızanlandıysa ve oyunları oynamak için yeni bir çözüm yolu arıyorsanız bu derdinizi çözen bir emülatöre ihtiyacınız olabilir. Tam da bu durumda PCSX2 başvurabileceğiniz en iyi kaynaklardan bir tanesi. PlayStation 2 oyunlarını PC üzerinden oynatabilme kapasitesi olan bu emülatör, sizden en azından ortalama bir grafik kartına sahip olmanızı isteyecektir. OpenGL destekli yazılım bu sayede PC'den daha fazla randıman sağlıyor ve performans kalitesini artırıyor.

DVD ROM veya ISO farketmeksizin çalışan PCSX2, bugün hala sevilerek oynanan exclusive oyunların PC üzerinden oynanmasını sağlayacaktır. Full GamePad desteği sayesinde titreşim ve analog kontrol konsola sadık bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Şu an test edilen 2530 oyunun 2385 tanesini başarılı bir şekilde çalıştıran bu emülatör %94.27'lük bir performans ile göz dolduruyor.

PlayStation 2 ile 2000'li yılların başındaki oyun dünyasını yeniden hatırlamak istiyorsanız PCSX2 size PC üzerinden gerekli olan her koşulu sağlıyor.

ARTILAR

Ücretsiz

En iyi PlayStation 2 Emülatörü

EKSİLER

Karmaşık konfigürasyonlar