SMITE

SMITE

kullanıcı

SMITE, Dota'dan aşina olduğumuz MOBA türünün bir başka örneği.

SMITE, oyunculara MOBA türünde bir oyun sunuyor. Dota’yla başlayan MOBA türü LOL ve HoN gibi oyunlarla gittikçe popüler bir hale geldi. 2014 yılında hem konsol hem de bilgisayar platformu için lansmana çıkan SMITE, ücretsiz yapısı ile günümüze kadar milyonlarca oyuncuya ulaştı. Steam'de bilgisayar oyuncuları tarafından 'çok olumlu' olarak değerlendirilen MOBA oyunu başarısını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Türkçe dahil 10 farklı dil desteği ile oynanabilen başarılı yapım, enfes grafik açılarına ek olarak oyuncularına sürekli güncellenen bir MOBA deneyimi sunuyor. Rekabetin ve aksiyonun tavan yaptığı oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabilir, rekabet edebilirsiniz.

SMITE Özellikleri

  • Oynaması ücretsiz yapı,
  • Türkçe dahil 10 farklı dil desteği,
  • 100'den fazla farklı savaş tanrısı,
  • Çevrimiçi oynanış,
  • Rekabet ortamı,
  • Enfes grafik açıları ve ses efektleri,
  • Düzenli güncellemeler,

100'den fazla mitolojik tanrının yer aldığı oyun içerisinde 35 milyondan fazla da oyuncu yer alıyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları ortak bir harita üzerinde karşı karşıya getiren başarılı geliştirici, rekabet dolu ortamı ile de her geçen gün oyuncu kitlesini de artırmaya devam ediyor. Aldığı güncellemeler ile oyuncularına sürekli yeni içerikleri deneyimleme fırsatı veren MOBA türündeki oyun, ücretsiz yapısı ile de hem konsol hem de bilgisayar oyuncularının yüzünü güldürüyor.

Bu türün kaliteli örneklerinden biri olan SMITE’ta tanrılar arasındaki savaşta yer alıyoruz. Yunan, Mısır, İskandinav ve benzeri mitolojilerde yer alan tanrıların özel güçlerini kullanarak ister yapay zekaya karşı istersek de diğer oyunculara karşı oynayabiliyoruz. Konu aldığı konseptle beraber oyunun içerdiği hızlı oynanış bu mücadeleleri daha nefes kesici hale getiriyor.

SMITE İndir

Görsel olarak çoğu MOBA oyunundan ayrılarak farklı bir kamera açısı kullanan SMITE’ın dünyası renkleri ve grafikleri açısından sizi etkileyecektir. SMITE şu anda açık beta döneminde, siz de bu oyuna ücretsiz kayıt olabilir ve tanrılar arasındaki savaşta yerinizi alabilirsiniz. 35 milyondan fazla oyuncunun yer aldığı SMITE evreninde, aksiyon ve gerilime doyacak, gerçek oyunculara karşı mücadele edebileceksinizi. Oyuna Steam üzerinden ücretsiz olarak erişebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

 

ARTILAR

Hızlı oynanışı,

Grafikleri.