Power Soccer

Power Soccer

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 80,150
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Bigpoint

Power Soccer, İnternet tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir futbol oyunudur.

İnternet üzerinde ki en iyi 3 boyutlu futbol oyunu olarak lanse edilen Power Soccer’ın aslında bu iddiası yersiz değil. Çünkü internet tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz ve görebileceğiniz en iyi görsellere sahip olan Power Soccer internetin en iyi 3 boyutlu futbol oyunu unvanını fazlasıyla hak eden bir yapım.


Online tarayıcı spor oyunları yapımcısı olan Power Challenge’ın bir yapımı olan Power Soccer’ın yayımcılığını ise dünyanın en büyük online tarayıcı oyunları yapımcısı Bigpoint yapmakta.


Kolay bir üyelik işleminin ardından hemen kendinizi yeşil sahalarda bulacağınız oyunu hiçbir yükleme yapmadan yada hiçbir dosya indirmeden direkt olarak internet tarayıcınız yardımıyla oynamaya başlayabilirsiniz.

Tamamen Türkçe ve ücretsiz bir oyun olan Power Soccer birçok farklı ülkede sevilerek oynanan bir online futbol oyunu. Oyunu rakiplerinden en farklı kılan özelliği ise görselliği, çünkü oyun internetin gelmiş geçmiş en iyi 3 boyutlu futbol simülasyonunu çok iyi grafikler ve animasyonlar ile kullanıcısına sunuyor.

Power Soccer bünyesinde muhteşem oyuncular bulunuyor, sizde kendinizi çok iyi bir futbol oyuncusu olarak görüyorsanız hemen oyunda ki birçok oyuncu ile PvP mücadelelerine girebilirsiniz ve bir online oyundan alacağınız keyfin tadını çıkarabilirsiniz.

Oyuna başlarken öncelik olarak bir eğitim ve alıştırma aşamasından geçmek zorundasınız, zaten gerçekte de böyle değil midir? Önce antrenman sonra sahada mücadele... Power Soccer’ın Beginners Arena’sına giderek kendinizi ve oyunculuk yeteneklerinizi test ederek alıştırma maçları yapabilirsiniz ve ardından muhteşem online futbol müsabakalarına katılabilirsiniz.

Oyunda “Küresel Rekabet” adında bir kavram bulunuyor, bu belki de oyunun en beğeneceğiniz özellikleri arasında yer alacak. Küresel Rekabet ile kendi ülkeniz dışında oyunun oynandığı daha birçok ülkede ki oyuncular ile futbol maçları yapabileceksiniz ve hatta çok yakın arkadaşlıklar kurabileceksiniz. Power Soccer size bir online oyunun yanı sıra bir sosyal ağ olarak ta hizmet veriyor.


Oyunda yer alan birçok farklı turnuvaya katılarak en iyi oyuncu olabilirsiniz ve kendinizi kanıtlayabilirsiniz. Sizde hemen Power Soccer’ın muhteşem dünyasına ücretsiz olarak katılabilir ve takımınızı kurup dünya çapında bir oyuncu olmayı başarabilirsiniz, Power Soccer’ı tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz.