Army Rage

Army Rage

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 52,174
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Tamindir

Online ikinci dünya savaşını konu alan Army Rage başarılı bir MMOFPS oyunu.

Not: Bu oyun maalesef yayından kaldırılmıştır. Oynayabileceğiniz alternatif oyunlar için Aksiyon Oyunları sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

Army Rage oyunu günümüzde sık sık karşımıza çıkan ve artık neredeyse her oyuncunun oynamaktan oldukça zevk aldığı MMOFPS oyunlarından bir tanesi ve sahip olduğu İkinci Dünya Savaşı teması ile pek çok diğer oyundan ayrılıyor. Oyunun sahip olduğu yüksek gerçekçiliğe sahip olan görüntülerin yanında içerisinde bulunan eşyaların, silahların, araçların ve diğer ekipmanların da gerçek dünyadan alınmış olması oyunu tam bir İkinci Dünya Savaşı temasına sokabiliyor.

Bildiğiniz gibi İkinci Dünya Savaşı oyunları temel olarak Allied ve Axis güçleri arasında geçmektedir ve Army Rage de bunlardan bir tanesi. Online oyunlarda önemli olan konulardan birisinin kaliteli harita tasarımı olduğunu bilen yapımcılar bu konuda hiç bir uğraştan kaçınmamışlar ve ortaya multiplayer oyunlar için ideal haritalar koymuşlar.

Bunun yanında sadece tasarım değil bu tasarımların oyuna yerleşimi ve doğallığı da Army Rage’i öne çıkaran konular arasında yer alıyor. Dilerseniz silahınızı elinize alıp düşman avına çıkabilir, dilerseniz de tanklar ve hava saldırıları ile düşmanı yok etmeye çalışabilirsiniz.

Mihver ve müttefik devletleri arasında geçen bu mücadele oyundaki dört farklı sınıf asker ile temsil edilmeye çalışılmış ve her bir sınıfa oyundaki takımların ihtiyacı var. Army Rage bu bakımdan dengeleyici ve zevkli bir oyun deneyimi sunuyor denilebilir. Bu sınıfların niteliklerine kısaca değinmek gerekirse;

Assault (Saldırı): Düşmanınıza direkt olarak zarar vermek ve onu öldürmek için saldırı sınıfı askerlere ihtiyacınız var. Bunlar muharebede en önde giden ve en çok zararı veren sınıf haline geliyorlar.

Scout (Kaşif): Sahip oldukları uzun menzilli silahlar sayesinde cephe gerisinden düşmana müthiş zararlar verebilen bu sınıf yakın mücadelede zayıf kalabiliyor.

Support (Destek): Çarpışan sınıfların mermi ve sağlık ihtiyaçlarını karşılayan bu sınıf aynı zamanda tanklara karşı etkili ve alev silahı gibi inanılmaz silahlar kullanabiliyorlar.

Engineer (Mühendis): Diğer sınıfları destekleyen sınıflardan olan mühendisler, istenen noktalara kalkan ve ağır silahları yerleştirebiliyorlar.

Tüm bu yönleri ile Army Rage oynaması en eğlenceli ve ciddi bir mücadele içerisine sizi sokan MMOFPS oyunlar arasına giriyor. Ayrıca sahip olduğunuz istatistikler ile sizi size denk oyuncular ile karşı karşıya getiren Army Rage, bu sayede oyun zevkinizin baltalanmasını önlüyor.

Eskiden sadece role playing oyunlarında karşılaşılan karakter geliştirmenin FPS oyunlarına geçişi ile birlikte Army Rage de bu özellikten faydalanabiliyor ve her oyuncunun kendi istediği karakteri yaratarak bir ölüm makinesi haline gelmesini sağlayabiliyor.

Siz de bu eğlencenin ve mücadelenin bir parçası haline gelmek istiyorsanız sayfa başındaki Army Rage İndir butonumuza basarak kolayca oynamaya başlayabilirsiniz. Memnun kalacağınızdan eminim.