Mc Donald's Video Game

Mc Donald's Video Game

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 50,712
  • DOSYA BOYUTU 6 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Molleindustria

Dünya çapında ün yapmış Mc Donald's şirketini yönetmeye ne dersiniz?

Mc Donald's Video Game, oyun dünyasına farklı bir bakış açısı getiren ve diğer oyunlardan farkı olan eşsiz bir oyun. Çünkü; bu oyunda amaç, ne bir savaş stratejisi geliştirmek, ne de bir yarış kazanmak. Bu oyunda amaç bir şirket yönetmek!

Mc Donalds's gibi dünyada ün yapmış ve piyasaya oturmuş bir şirket, nasıl bu kadar gelişmiş, üretimi nasıl, yönetimi nasıl işliyor... ? tüm bunları görecek ve bizzat yönetimini yapacaksınız.

Mc Donalds'ın besi yerinden tarım kısmına, hayvan kesiminden müşteriye sunumuna, tezgahtara, personele ve daha da önemlisi şirketinizin borsa daki yerine, tv reklamlarına tamamen siz hakimsiniz ve şirketin her türlü işleri ve yönetimi, daha da doğrusu kaderi sizin elinizde ! Şirketi ya üst seviyelere çıkararak tavan yapacaksınız, ya da iflas'ın eşiğine getirerek, piyasadan silineceksiniz. Bu sizin ticari kabiliyetinize bağlı.

Kendinizi devamlı geliştirebileceğiniz ve başından kalkmadan büyük bir zevkle oynayabileceğiniz bu oyunu şimdi daha yakından tanıyalım;

Sizin en önemli yerlerinizin başında Fast Food bölümü gelmektedir. Çünkü şirketin kaderini, sizin burada yaptığınız satışlar ve personelinizle ilgili tutumunuz gösterecektir.

*Bu bölümde 3 kasiyer ve 3 te hamburger hazırlama bölümünde çalışacak personel olmak üzere toplam 6 personel çalışacaktır. Personel almak istediğiniz bölümün üzerine giderek, mouse unuzla birkez tıklayarak personel alabilir, işten çıkarabilir, personele ödül verebilirsiniz.

*Unutmayın ki sorumsuz davranan personeli hemen işten çıkarmanız gerekmektedir. Çünkü; sorumsuz bir personel demek, müşterilerin sizden kaçması demektir. Yalnız çalışan personellere de ödül vermelisiniz ki çalışma kapasitesi artsın.

Tüm bu yönleri ile harika bir oyun olan Mc Donald's Video Game ile eğlenceli saatler geçireceksiniz. İyi eğlenceler...