Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu Demo

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu Demo

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 63,853
  • DOSYA BOYUTU 320 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Disney Interactive Studios

Sinemaları kasıp kavuran Karayip Korsanları serisinin son bölümü Dünyanın Sonu henüz sinemalara girmişken Disney Interactive Studio's oyun severlere güzel haberi verdi. Yükleyeceğiniz bu demo ile oyunu tanımış olacaksınız. Demo sürümde

Pirates of the Caribbean: At World`s End oyunu Karayip Korsanları filmlerinin üçüncüsü olan Dünyanın Sonu adlı filmdeki olaylardan, çevreden ve karakterlerden esinlenerek yapılmış bir aksiyon macera oyunu. Oyuncuların kurnazlık konusundaki yeteneğini sergilemesi gerekiyor, kılıç ustalığı, birebir çatışma ve savaşlarda da kendizini ispatlayarak tam bir korsan olmanız gerekiyor. Maceranızı sürdürdüğünüz egzotik yelerde çılgın bir korsan gibi lanetlenmiş hazineler sizleri bekliyor.

Ekzantirik Kaptak Jack Sparrow, Will Turner ve Elizabeth Swann karakterlerinin rollerine bürünüp Jack`in karanlık geçmişinin onu yakalamasına izin vermemeye çalıştığınız bu fantastik dünyada kılıçla birlikte yapılan akrobatik hareketler, uyarlamaları dövüşler ve klasik düellolar size benzersiz bir oyun keyfi yaşatıcak.

- 64 MB VRAM Ekran Kartı