GTA 5 Snow Mod

GTA 5 Snow Mod

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 9,227
  • DOSYA BOYUTU 0.01 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Rockstar Games

Snow Mod sayesinde GTA Online'ı Kış Mevsiminde oynayabilir, kayan yollarda keyifle drift yapabilirsiniz.

Popüler aksiyon oyunu GTA 5, geçtiğimiz günlerde PC versiyonu için yayınlanmış ve büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Yıllardır bekleyen PC oyuncuları GTA 5'e karşı özlemlerini gidermek için her gün saatlerce oynarken çeşitli mod yapımcıları da oyunu güzelleştirmek için uğraşıyor.

Sitemizde daha önceden yayınladığımız GTA 5 İçin Görüş Alanı Modu oldukça beğenildi. Bu görüş alanı modundan sonra sizler için çok beğeneceğiniz yeni bir mod daha bulduk. Snow Mod sayesinde artık GTA 5'i karlar içinde oynayabileceksiniz.

GTA Online için geliştirilen Snow Mod yani kar modu oyunda bulunan tüm grafikleri beyaza boyuyor. Yani kış mevsiminde görmeye alışkın olduğumuz çatıların beyazlaması, ağaçlardan kar düşmesi ve yolların kayması gibi tüm olaylar GTA 5'te de aynen gerçekleşiyor. Kar modu oyunu zevkli hale getiriyor fakat sürekli karda GTA 5 oynanması biraz sıkıcı olabilir gibi.

Kar Modunun kurulumu:

1) GTA Online'a girip açık halde bırakın.

2) Mod dosyasının içinde bulunan "GTA5OnlineSnowPC.exe" isimli dosyayı yönetici olarak çalıştırın.

3) Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra modu aktif hale getirmek için 1'i pasif hale getirmek için ise 0'ı seçmelisiniz.

ÖNEMLİ UYARI: Kar modu son sürüm GTA 5’te çalışmayabilir. Ayrıca Snow Mod isimli dosyanın GTA 5 yetkilileri tarafından yayınlanmadığını, Rockstar Games'in bu tür modlara karşı tarafta olduğunu da hatırlatalım. Yani herhangi bir şekilde bu modu kullanırsanız GTA Online'dan banlanma ihtimaliniz var. Bunu sizlere hatırlatıyor ve Tamindir olarak oluşabilecek herhangi bir aksi durumda hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz.