Frets On Fire

Frets On Fire

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 101,814
  • DOSYA BOYUTU 33.3 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Unreal Vodoo

Bilgisayarınızda klavyenizi kullanarak gitar çalabilmenize imkan sağlayan oldukça eğlenceli bir oyun. Yüksek puan yapmaya çalışın ve oyunda Rockstar olun...

Frets On Fire müzik yeteneğinizi ortaya çıkarmanız için kullanabileceğiniz bir oyun. Parmaklarınızı çok hızlı şekilde çalıştırarak ekranda gelen notaları basmak zorundasınız. Bu sayede oyunda sanal bir rockstar olabilirsiniz. Yaptığınız ve yapacağınız yüksek puanları oyunun sitesine yollayarak sıralamaya da girebilir ve bu sayede internette adınızı da duyurabilirsiniz. Oyun Playstation oyun konsolu için geliştirilmiş olup PS`de bir gitar aparatı ile oynanıyordu. Ancak oyun çok tutunca yapımcılar bilgisayar versiyonunu da yapma gereksinimi duydular. Bu sayede klavyenizi elinize bir gitar tutar gibi alıp F1, F2, F3, F4, F5 ve "Enter" tuşları ile oyunu oynayabiliyorsunuz. Notalara F tuşlarını kullanarak basıyorsunuz. Enter tuşu da "Pick" işlemine yarıyor.

Oyun oldukça eğlenceli. Kesinlikle keyifli vakit geçireceksiniz. Guitar Hero I ve II şarkılarını da bu oyuna yükleyebilirsiniz. Uyumludur. Ve ücretsizdir.

DirectX destekli ses kartlarında çalışır. 128 mb ram gereksinimi vardır.

Önemli! Oyunun içerisinde 3 adet şarkı bulunmaktadır. Ancak bu şarkıları internetten arayarak bulabilirsiniz. Torrent veya rapidshare linkleri olarak bu şarkıları indirebilirsiniz. TAMindir olarak sizin için 5 adet şarkı içeren bir paket hazırladık. Bunu da buradan indirebilirsiniz.