CetaSoft Sayısal Loto-Pro

CetaSoft Sayısal Loto-Pro

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 37,893
  • DOSYA BOYUTU 11.6 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Cetasoft

Sayısal Loto, Şans Topu ve On Numara oyunlarını tesadüflere göre değil istatistiki verilere ve formüllere göre oynamanızı ve kazanma şansınızı artırmanızı sağlayacak olan bir tahmin programıdır.

CetaSoft Loto-Pro 3.0, Sayısal Loto, Şans Topu ve On Numara oyunlarını tesadüflere göre değil istatistiki verilere ve formüllere göre oynamanızı ve kazanma şansınızı  artırmanızı sağlayacak olan bir tahmin programıdır. Programın bu sürümüne, On Numara oyunu eklenerek kullanıcının kazanma şansı daha da artırılmıştır.

Program ile;  4 tipteki oyundan birini seçerek Sayısal Loto, Şans Topu ve On Numara oyunları için şansınızı deneyebilirsiniz;

Olasılık hesabı ile oynama : Belirleyeceğiniz sayıların tümü ile ve olasılık formülleri   kullanılarak oynayacağınız kolonlar belirlenir. 
Garantili formüller ile oynama :
Belirleyeceğiniz sayıların tümü ile Sayısal Loto için 5, 4 ve 3 garantili, Şans Topu için 4 ve 3 garantili, On Numara için 9, 8 ve 7 garantili formüller kullanılarak oynayacağınız kolonlar belirlenir.

 Tek tek oynama : Belirleyeceğiniz sayılar ile kendi kolonlarınızı kendiniz belirleyerek, rasgele, en sık ve en az çıkan sayıları kullanarak oluşturabilirsiniz. 
Rasgele oynama : Oynayacağınız sayıların tek tek, belirleyeceğiniz kolon adedi veya ödeyebileceğiniz tutar kadar bilgisayar tarafından rasgele belirleneceği sistem ile kolonlarınızı oluşturabilirsiniz.

 Tahminlerinizi standart yazıcınızı kullanarak orijinal Sayısal Loto, Şans Topu, On Numara kuponları üzerine yazdırabilirsiniz...

 Resmi sonuçları ve oynadığınız oyunları kaydedip, kupon kontrolünün otomatik olarak yapılmasını sağlayabilir, kazandığınız kolonları ve kaç tutturduğunuzu görebilirsiniz.
Herhangi bir zamanda oynadığınız ve kaydettiğiniz oyunlarınızı yeniden oynamak veya kontrol etmek için açabilirsiniz.

 Resmi sonuçları, web sitemizden indireceğiniz program ile sürekli güncelleyebilirsiniz. En çok ve en az çıkan sayıları istatistiki sonuçlarla ve grafiklerle görebilirsiniz. Oyunlarınızı Excel formatında kaydedebilirsiniz. Oyun harcamalarınızı ve kazandığınız ikramiyeleri kaydedebilir, kar-zarar hesaplarınızı görebilir ve raporlayabilirsiniz.