Büyülü Mağara 2

Büyülü Mağara 2

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 13,721
  • DOSYA BOYUTU 0.42 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Alawar

Büyülü Mağara 2 ile büyülü bir eşleştirme oyunu keyfi yaşarken diğer bir yandan da zorlukların üstesinden gelmeye çalışacaksınız.

Alawar’ın birbirinden harika eşleştirme oyunlarından birisi olan Büyülü Mağara oyunun ikinci ve yenilenmiş oyunu olan Büyülü Mağara 2 ile büyülü bir oyun keyfini yakalayacaksınız. Tamamen Türkçe dil desteğine sahip olan Büyülü Mağara 2’yi sisteminize hemen indirip kolay bir kurulum aşamasının ardından oynamaya başlayabilirsiniz.

Büyülü Mağara efsanesinin ikinci oyunu Büyülü Mağara 2’de de size verilen birbirinden farklı renkte ki büyülü taşları birbirine uygun şekilde eşleştirerek bölümleri aşmaya çalışmalısınız. Olabildiğince hızlı olmalı ve az hata yapmaya çaba göstermelisiniz.

Farklı farklı bölümlerden oluşan Büyülü Mağara 2’ye başlarken bizleri öncelikle kolay bölümler karşılıyor, ancak daha sonra doğal olarak bölümlerin geçilmesi zor bir hal alıyor. Eşleştirme oyunlarından keyif alan oyuncuların kesinlikle denemeleri gerek. Alawar kalitesini taşıyan başarılı yapımlardan bir tanesi.

Oyun boyunca sadece büyülü taşları eşleştirmiyoruz elbette, ayrıca her bir bölümde farklılık gösteren özel olaylara da müdahale ederek daha fazla puan toplayabiliyoruz. Örnek verecek olursak yangın söndürmek zorunda kalabiliyoruz, hem taşları eşleştirmekle hem de bu yangına müdahale etmekle uğraşacağımız için epey bir zorlu bölüm olacaktır.

Birbirinden farklı 3 oyun modu, canlı ve göze hitap eden grafikleri, oyunun atmosferini tamamlayan müzikleri ile Büyülü Mağara 2 benzeri diğer oyunlardan oldukça iyi bir oyun olduğunu gösteriyor. Hemen indirip bu heyecana sizde katılabilirsiniz.