Assassin’s Creed Unity Türkçe Yama

Assassin’s Creed Unity Türkçe Yama

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 54,625
  • DOSYA BOYUTU 1.72 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Animus Projesi

Assassin’s Creed Unity Türkçe Yama ile oyununuzu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz

Assassin’s Creed Unity Türkçe Yama, başarılı bir oyun serisi olan Assassin's Creed'in son oyunlarından, Assassin's Creed: Unity'i tamamen Türkçeleştiren ve ücretsiz olan Türkçe dil paketidir. Animus Projesi isimli Türk oyuncuların oluşturduğu bir topluluk tarafından 2 ayı aşkın bir sürede ve yaklaşık 200.000 yabancı kelime çevirilerek hazırlanan bu Türkçe dil paketi sayesinde, oyununuzun menülerinden tutunda, oyun için açıklamalar ve hikaye metinlerine kadar herşeyi Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Fransa'da geçen ve yine bir suikastçi hikayesinde yer aldığımız Assassin's Creed: Unity için hazırlanan bu Türkçe yamayı kullanmanız için oyunun 1.4.0 sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Çok küçük boyutlarda olan oyun yamasını indirdikten sonra sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeniz gerekiyor. Oyunun yüklü olduğu klasör adresini kendi kendine bulan yama, kolayca yüklendikten sonra oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz. Unutmadan hatırlatalım, yamayı kurduktan sonra oyun ayarlarından alt yazıları açmanız gerekiyor. Oyunun Dead Kings DLC'si hariç tüm genişleme paketleri de Türkçe'ye çevrilmiş durumda.

Hikayesiyle göz dolduran Assassin's Creed Unity'i yabancı dilinden dolayı anlamakta güçlük çekiyor ve Türkçe oynamak istiyorsanız, siz de oyunu tamamen Türkçe yapan bu yamayı indirip, oyun keyfinizi arttırabilirsiniz.