Angry Birds Space

Angry Birds Space

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 115,649
  • DOSYA BOYUTU 51.4 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Rovio

Angry Birds Space, serinin dördüncü oyunu ve kızgın kuşların uzay domuzcukları ile mücadelesini konu alıyor.

Kızgın Kuşlarımızın bu seferki durağı uzay. Yer çekimi olmayan gezegende yeşil domuzcuklara karşı mücadele verdiğimiz Angry Birds Space oyununda 8 yeni karakterle tanışıyoruz.

Kızgın Kuşların sıfır yer çekimi olan yüzlerce gezegende domuzcuklarla karşı karşıya geldiği Angry Birds Space’in de serinin diğer oyunları gibi bir hikayesi bulunuyor. Kızgın kuşlarımızın yumurtaları bir pençe tarafından alıp götürülüyor. Kahramanlarımız da doğal olarak yumurtalarını kaçıran gücün peşine düşüyor. Ancak gittikleri yerde bir sürprizle karşılaşıyorlar; Galaksinin dört bir tarafı uzay domuzcukları ile çevrilmiş ve domuzcukları hiç olmadıkları kadar acımasız.

Angry Birds serisinin dördüncü oyunu olarak karşımıza çıkan Angry Birds Space’de farklılık gösteren sadece mekan ve bulmacalar değil. Kahramanlarımızı çeşitli aksesuarların içerisinde görüyor ve oyun esnasında özel güçlere sahip olduğunu anlıyoruz.

Angry Birds Space, Windows 8 tablet ve bilgisayar kullanıcıları için ücretsiz oynama seçeneği ile geliyor. Oyunun tam sürüm fiyatı ise 7,99 TL.