Transformers Demo

Transformers Demo

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 181,390
  • DOSYA BOYUTU 699.3 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Activision

Transformers serisinin beyaz perdeye son derece mükemmel bir hikaye ve görsellikle uygulandığı filmin havasını bilgisayar başında sizde bu macera ve aksiyonu yaşayarak hissetmek istiyorsanız Transformers: The Game sizi bekliyor. Autobot ve Dece

Transformers: The Game simgeleşen film oyunları deneyimlerinden biri. Activision tarafından yayınlanan ve Traveller's Tale tarafından üretilen oyun Temmuz ayında sinemaları kasıp kavuran Transformers filminin hikayesine pararel olarak hazırlanmış. Oyunculara Autobot ve Decepticon taraflarından ikisinide seçme imkanı sunan oyun film sahneleri arasında görev tabanlı ve serbest formda gidip gelme imkanı sunuyor. İstediğiniz zaman robot forma dönüşebiliyor veya araç formunda ilerliyebiliyorsunuz. Grafiklerin çok güzel işlenmiş olduğu oyunda sinema havasına bürünmeniz mümkün.

Oyunun hikaye akışında ister Autobot olun ister Decepticon göreviniz "AllSpark" isimli kübü ele geçirmek. Hangi tarafı seçerseniz seçin oyunun gidişatı genel olarak aynı. Tabiki seçtiğiniz taraftaki Cybertronian'larla yanyana aynı amaç uğrundaki görevlere sahipsiniz ve bu bir fark yaratıyor ama görevler tüm taraflar için açıkdünya üzerindeki görev tabanlı bölümlerden oluşuyor. Oyun biraz Grand Theft Auto benzeride diyebiliriz. Çünkü araç kullanma veya yürüyerek sürdürülüyor. Tabi robot olarak boyutunuz dünya üzerindeki insanlara göre biraz daha farklı. Kamyon tekmeleyebiliyor ve bastığınız yerlerde sağlam izler bırakabiliyorsunuz. Tamamen serbest olarak dolaşabildiğinzi oyunda oyuncu başına ve alan başına 100 tane energon kübü toplayabiliyorsunuz. Tabi bu özgürlük genelde görev alanları arasında sıkışmanıza neden olabiliyor. Buda yıkılabilir bir kum havuzu hissini vermiyor.

Oyunun demo sürümünde gerçek oyundaki ilk üç bölüm olan bölümler oynanabilir durumda karşınıza geliyor. Filmdede ilk tanıştığımız Autobot olan Bumblebee karaktariyle size verilen görevleri yerine getirmeye başlıyorsunuz. Oyunda seslerin karakterlerin gerçek sesleriyle aynı olmasıda sizi iyice havaya sokuyor.

Uyarı! Dosya boyutu biraz yüksek olduğundan indirme işlemi uzun sürebilir...

Minimum Sistem Gereksinimleri

- 3D hardware accelerator 100% DirectX® 9.0c uyumlu 64MB ekran kartı ve sürücüleri
- Microsoft® Windows® XP/Vista
- Pentium® 4 2.0GHz veya Athlon® 2.0GHz veya daha yüksek işlemci
- 256MB RAM (Windows® Vista için 1GB)
- 4 GB sıkıştırılmamış sabit disk alanı (artı olarak 300 MB the Windows(R) swap file için
ve 1MB oyun saveleri için)
- DirectX 9.0c
- 100% DirectX 9.0c uyumlu 16-bit gerçek ses kartı ve sürücüleri
- 100% Windows XP uyumlu klavye ve mouse ve sürücüleri
- 100% Windows XP uyumlu quead speed DVD-ROM sürücüsü
- Tüm NVIDIA® GeForce® 4 Ti 4200 64MB ve daha iyi chipsetler
- Tüm ATI® Radeon® 8500 64MB ve daha iyi chipsetler