Second Life

Second Life

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 63,675
  • DOSYA BOYUTU 30.4 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Second Life

Second Life, üç boyutlu sanal bir dünyayı sizin gibi oyuna dahil olan diğer insanlarla birlikte keşfedebileceğiniz sanal gerçeklik oyunudur.

Second Life, sizin gibi diğer insanlar tarafından hayal edilen ve yaratılan bir dünyada sonsuz sürprizler ve beklenmedik keyifler yaşamanıza olanak sağlayan üç boyutlu bir sanal dünya simülasyonudur.

Seyahat ve turizm, alışveriş ve dekor (resim, arsa, ulaşım), iş (para kazanmak), arkadaşlık (bulma, buluşma, evlilik, çocuk, dostluk, klanlar), rol yapma oyunları (spor, artislik ve cinsel içerikli), yaratıcılık (objeler üretmekten, kıyafetler tasarlamaya), sosyal hayat ve çok daha fazlasını yapmanız ve gerçekleştirmenize olanak sağlayan oyun gerçek hayatta yapabildiğiniz her şeyi sanal bir dünya içerisine sığdırmanıza olanak sağlar.

Tüm bunların dışında oyun içerisinde kendi evinizi alarak istediğiniz gibi döşeyebileceğiniz gibi, isterseniz kendi eğlence mekanınızı açarak farklı kullanıcıların mekanınızda eğlenmelerine bile olanak sağlayabilirsiniz.

Türkçe dil desteği de bulunan oyunda Türkiye Adası'nda yerinizi alarak diğer kullanıcılarla tanışabilir ve oyun konusunda deneyimli olan kullanıcılara oyunla ilgili sorularınızı sorarak sizlere yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.

Second Life İndir

Gerçek hayatta olduğu gibi birçok farklı yolla para kazabileceğiniz oyunda; eşyaların satışından, ürünlerin pazarlamasından, ticari ve hayırsever hizmetlerin karşılığında, rol yapma oyunlarından, ticaret ve gayrimenkul satışından ve yasadışı faaliyetlerden para kazanabilirsiniz.

İkinci bir yaşantı şansını sizlere sunan Second Life, gerçek hayatta yapabileceğiniz her şeyi ve çok daha fazlasını sizlere sunan sanal bir dünyaya sizleri davet ediyor.

Second Life'ta sizlerde hemen yerinizi almak isterseniz oyuna kayıt olduktan sonra istemci dosyasını indirerek oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.