Scania Truck Driving Simulator

Scania Truck Driving Simulator

kullanıcı
  • Lisans
  • TOPLAM İNDİRME 288,595
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici SCS Software

SCS Software tarafından üretilen ve içeriğinde lisanslı Scania tırları bulunan yepyeni tır simülasyonu oyunu Scania Truck Driving Simulator gelişmiş görselleri ve ayrıntılı oynanışı ile dikkat çekiyor.

Sevilen tır simülasyonları arasında yer alan Scania Truck Driving Simulator başarılı bir simülasyon ve oynanışın yanı sıra simülasyon severlere hatırı sayılır derece iyi görsellik sunmakta. Birçok oyuncu için simülasyon oyunları, özelliklede kamyon, tır vb. simülasyon oyunları sıkıcı gelebiliyor. Scania Truck Driving Simulator sahip olduğu geniş oynanabilirlik özellikleri ve ayrıntılı içeriği sayesinde her türden oyuncuya hitap eden bir oyun haline dönüşüyor.

Günümüz görsellerine kafa tutacak cinsten olmasa da piyasada bulunan diğer bütün tur simülasyon oyunlarına göre kat kat başarılı grafikleri bulunan Scania Truck Driving Simulator’da sadece tırlar değil bütün bir çevre özenerek hazırlanmış. Öncelikle oyunun asıl can alıcı noktası olan tırlara göz atacak olursak oyunda bulunan bütün tırlar lisanslı Scania’nın tırları. Bu yüzden oyundaki tırlar orijinali ile birebir modellenmiş.

Oyunun çevre unsurlarına da göz attığımızda bizleri tabir-i caizse bir görsel şölen bekliyor. Yolda karşılaşacağımız sıradan araçlardan tutunda yoldaki kaldırımlara kadar oyunu görsel olarak doyuracak bütün ayrıntılar düşünülmüş. Ancak yine de tırlara gösterilen büyük özen çevreye de yansıtılabilse daha başarılı bir görsellik ortaya konabilirdi. Çevrenin en etkileyici yanı ise değişen hava koşulları oluyor.

 

Kimi zaman yolda bize sürekli gülümseyen bir güneş eşlik ederken kimi zaman o güneş yerini sağanak bir yağmura bırakabiliyor. Yağmurdan sadece görüşümüz etkilenmiyor, aynı zamanda yağmurlar direk olarak yollarımızı da etkiliyor ve yağmurlu havalarda çoğu zaman koskoca tırı çamurla boğuşturuyoruz. Bu tür detaylar oyununun oynanabilirliğini de arttırmış. Klasik tır simülasyonlarında görmeye alışık olduğumuz gece yolculukları esnasında uyku vb. gibi molalarda aynen Scania Truck Driving Simulator’da bulunuyor.

Oyuna başlarken bizleri öncelik olarak bir eğitim aşaması bekliyor. Bu eğitim aşaması aynı zamanda bir sınav niteliği taşıyor. Bu sınavı geçtiğimiz taktirde lisanslı bir sürücü unvanına sahip olabiliyor ve yollara akabiliyoruz. Ayrıntılı ve gerçekçi yapısı ile simülasyon oyunu severlere beklentilerinin fazlasını verecek bir yapım.

Scania Truck Driving Simulator Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci:Çift çekirdekli işlemci 2.4 Ghz
Ram:2 GB
Sabit Disk:1.5 GB
Ekran Kartı:256 MB bellek (GeForce 7600 GT eşdeğeri veya daha iyisi)

ARTILAR

Detaylı oynanış özellikleri

Güzel görseller

Lisanslı Scania tırları

EKSİLER

Bazı çevre unsurları