WarRock

WarRock

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 62,246
  • DOSYA BOYUTU 1.13 GB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Nexon

MMOFPS'ler içinde son zamanlarda en çok dikkat çekenlerden birisi WarRock Türkçe dil desteğine de sahip.

WarRock ülkemiz dahil birçok farklı ülkede büyük bir beğeni ile oynanan temposu ve oyun dinamikleri dikkat çeken başarılı bir MMOFPS oyunu olarak dikkat çekiyor. Her şeyden önce eşi benzeri olmayan olarak tanımlanan WarRock ile farklı bir MMOFPS deneyimi yaşamaya hazır olun.

Ülkemize ve birçok farklı Avrupa ülkesine Nexon tarafından dağıtımı üstlenen yapımın Avrupa’daki dağıtıcısı Nexoneu. Tamamen ücretsiz olup Türkçe dil desteğine sahip bir yapım olan WarRock’u kısaca tanıyacak olursak; WarRock ücretsiz bir multiplayer (çok oyunculu) online modern taktiksel FPS oyunu. Oyunda karşınıza çıkan birçok seçenek ile savaş oyunlarının en iyilerinde aldığınız tadı bulabileceğiniz WarRock sizlere helikopter uçurabilme, araba veya motor tarzı taşıtlarda gezebilme gibi sınırsız dünya sunuyor.

Bilinen diğer FPS oyunlarındaki gibi silahınızla karşı takım oyuncularınıvurmak için savaş alanına atılıyorsunuz. WarRock şu anda binlerce kişi tarafından online olarak oynanıyor. İsterseniz cephanenizi kişiselleştirilmiş bir şekilde hazırlayıp savaştaki yerinizi alabilirsiniz.

Oyunu yayınlayan firma aynı zamanda Knight Online oyununun da üreticisi. Buda kullanıcılara ayrı bir güven sağlıyor oyunla ilgili. Oyunu kurduktan sonra WarRock'un sitesinden hesap alın ve daha sonra istediğiniz sunucuya bağlanıp savaşa dahil olabilirsiniz.

WarRock ile savaşmanın sınırı veya sonu bulunmuyor, oyuna başlar başlamaz hemen kendinize özel zırh ve silahlar ile donatılmış olan askerinizi hazır hale getirin ve savaşmaya başlayın. Savaşın sınır tanımadığını söylemiştik bunun yanı sıra WarRock’un savaşları mekanda tanımıyor. Havada, karada savaş oyun boyunca sizi kovalayacak.

Oyunda karakterinizi dilediğiniz gibi şekillendirebilmenizin yanı sıra, oyunda bulunan hava saldırı silahlarını veya kara araçlarını kullanarak daha renkli ve daha ölümcül bir asker haline gelebilirsiniz. Oyunda kesinlikle durmak bilmeyen bir tempo mevcut bu da bizi oyuna bağlıyor, yani WarRock’ta sıkılmak gibi bir endişeniz olmasın, vaktin nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız.

Bu harika yapımı bilgisayarınıza hemen kolayca indirerek tamamen ücretsiz bir şekilde ayrıca tamamen Türkçe dil desteğine sahip olarak oynamaya başlayabilirsiniz. Oyundaki tek amacımız hayatta kalmak ve hayatta kalmak istiyorsanız olabildiğince hızlı olmalı hata yapmamalı düşmanlarınızı yok etmelisiniz.