The Lost Titans

The Lost Titans

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 18,657
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Nova Worlds

The Lost Titans, free-to-play (ücretsiz) bir MMORPG oyunudur.

The Lost Titans (TLT), tarayıcı tabanlı bir MMORPG olarak karşımıza çıkıyor. Free to Play olarak (IE, Chrome, Firefox vb. tarayıcılar üzerinde çalışan ve çok az boyutta olduğundan rahatça indirip oynayabileceğiniz bu fantastik oyun Türkiye'ye kapılarını ardına kadar açmış bulunuyor. Çünkü oyun tamamen Türkçe olarak bizleri karşılıyor. Böylece Nova Worlds bir free to play ile daha karşımıza çıkmış oluyor.

Oynaması bedava olan The Lost Titans'ta, Aristos'un dünyasına yolculuk ediyoruz. Hyperion ve Ophion adındaki iki Titan tanrısı tarafından yaratılan bu büyülü dünya gerçekten ilgi çekici duruyor. Bilmeyenler için Titanların yunan mitolojisine ait olduğunu hemen belirtelim. Fakat oyun sadece Yunan Mitolojisi ile yetinmeyip bizlere, Mısır'dan ve Atlantis efsanesinden de renkler sunuyor.

Oyuna ilk girdiğinizde ilk olarak karakterimizi yaratıyoruz. Kadın mı erkek mi olacağına karar verdikten sonra Warrior, Archer ve Mage sınıflarından birini seçiyoruz. Ayrıca karakterimizin saçını, yüzünü, yeteneğini ve silahını da özelleştirebiliyoruz.

-Warriors: Yakın dövüşlerde çok etkili ve kılıcı olan sınıf.

-Archer: Orta ve uzak mesafede kuvvetli olan ok ve yay sahibi sınıf.

-Mage: Bütün gücünü büyülerinden alan sınıf.

The Lost Titans'ta klasik olarak bizleri PVP ve PVE alanları bizleri bekliyor. Dungeon'lara (zindanlar) dalıp tabiri caizse dalıp canavar avlayacağız. Özellikle karakterlerimizin yeteneklerini geliştirerek ve savaşlar sırasında doğru kullanarak kazandığımız puanlarla "level"lerimizi atlayacağız. 15. Level'e geldiğimizde loncalara girebiliyoruz. 20.Level'de Lonca (Klan'da diyebiliriz) oluşturabiliyoruz. Bu demek oluyor ki bu oyunda arkadaşlar ve tersi olarak (karşı loncalar) düşmanlar edineceğiz. Ve savaş böylece devam edecek.

ARTILAR

Farklı mitolojileri bir arada bulundurması

EKSİLER