Sudden Attack

Sudden Attack

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 153,697
  • DOSYA BOYUTU 2.09 GB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Peak Games

Sudden Attack, Peak Games tarafından geliştirilen ve diğer oyuncularla çevrimiçi olarak ücretsiz oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur.

Başarılı Türk online oyun geliştiricisi Peak Games’den yep yeni bir FPS oyunu online oyun severlerin beğenisine sunuldu. Aksiyonun bitmek bilmediği yapım internet üzerinden oynayabileceğiniz bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirip kurduktan sonra hemen bu aksiyona dahil olabileceksiniz.

Sudden Attack tamamen Türkçe olmasının yanında ücretsiz olarak oynanabilmesiyle de dikkat çeken bir oyun. Alanında Point Black, Counter Strike Online gibi dişli rakipler bulunmasına karşın Sudden Attack iddialı bir yapım. Oyunu oynayabilmek için gerekli istemci dosyasını tamamen ücretsiz bir şekilde indirebilir ve sisteminize kurabilirsiniz. Oyunun yüklenmesini bekledikten sonra daha önceden kayıt olduğunuz giriş bilgileriniz ile oyuna başlayabilirsiniz.

Sudden Attack’a kayıt olmakta tamamen ücretsizdir. Oyuna kullanmakta olduğunuz Facebook hesabınız ile kayıt olabilirsiniz.

Sudden Attack İndir

Türkçe online FPS oyunu Sudden Attack sahip olduğu geniş içeriği ile de göz dolduruyor. Oyunda mücadele vereceğiniz 40’ın üzerinde harita bulunuyor. Ayrıca bu haritaların büyüklükleri ve tasarımları da birbirinden tamamen farklı olarak hazırlanmış. Oyunda kimi zaman kendimizi orta doğuda bulurken kimi zamanda İtalya’nın güzel ama dar sokaklarında bulabiliyoruz, bazen de bir depoda diğer oyuncular ile sıcak çatışmalara girişebiliyoruz.

Sudden Attack’ta oyuna başlarken Mavi ve Kırmızı takım olmak üzere iki ayrı takıma bölünüyoruz. Bu iki takım arasında gerçekleşen mücadelelerde en başarılı olan ve en çok düşman öldüren takım oyunun galibi olacaktır. Oyuna başlarken normal olarak en düşük seviye olan ilk seviyeden başlıyoruz. Ancak daha sonra oyundaki ilerleyişimize ve takım bazındaki başarımıza göre seviyemizi yükseltmiş ve ayrıca tecrübe kazanmış oluyoruz. Sudden Attack’ta oyuncuların beğenisini kazanan bir seviye sistemi bulunuyor. Rütbe olarak ilerleyen seviyemize her bir üst rütbede yeni özellikler kazanmış oluyoruz. Ve diğer oyunculara göre daha avantajlı bir hale geliyoruz.

Sadece oyunda diğer oyuncular ile değil oyunda bulunan NPC’lere karşıda mücadele veriyoruz. Yani oyunda başarılı ve keyifli bir PvP sistemi bulunmakta ve bu PvP savaşlarına oyunda belirlediğiniz klanınız ile katılabileceksiniz.

Oyunun görselliğine baktığımızda bir MMO oyununa göre ki bu bir MMOFPS oyunu ve oldukça başarılı. Bir MMOFPS oyununa nazaran oyuncuyu memnun bırakan grafikleri ve efektleri ile keyifli zaman geçirebileceğiniz bir oyun. Ses ve animasyonlarda da durum aynı ayrıca oyunda mekan olarak farklılıklar boy gösterdiği için farklı atmosferlerde kendimizi buluyoruz.

Tamamen ücretsiz ve tamamen Türkçe olan Sudden Attack ile saf bir aksiyona atılacaksınız. Hemen ücretsiz indirip oynamaya başlayabilirsiniz.