NeverWinter

NeverWinter

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 14,272
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Perfect World

NeverWinter, çevrimiçi olarak dünya üzerindeki diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz MMORPG türündeki ücretsiz bir online oyundur.

Dungeons & Dragons hayranları tarafından yine oyunun hayranları için hazırlanan NeverWinter için Cryptic Studios ve Perfect World firmaları tüm unutulmuş diyarları daha önce hiç görülmemiş şekilde hayata geçirdi.

Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en aksiyon dolu, en yoğun ve en eğlenceli D&D oyunu olan NeverWinter özünde klasik bir MMORPG oyunu.

Dungeons & Dragons oyunlarından tanıdığımız bir maceracı karakterinin kontrolünü üstlendiğimiz oyunda tek başımıza veya arkadaşlarımızla, orclar veya efsanevi yaratıklarla savaşarak bir zamanlar kuzeyin cevheri olarak bilinen şehri eski günlerine kavuşturmaya uğraşıyoruz.

Genel olarak bol aksiyonlu bir dövüş oyunu tadında olan NeverWinter üzerinde klasik nişan alıp saldırı yapma sistemi yerine kullanılan daha serbest saldırı sistemi, oyunun akıcılığını arttırmış durumda.

Oyun içerdiği aksiyon dolu dövüşler, günlük içerikler ve rol yapma öğeleri sayesinde çevrimiçi oyunları seven birçok oyuncunun beğenisini toplamayı başardı. NeverWinter'ın en can alıcı özelliklerinden birisi de tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor olması.

Farklı ırklar altında yer alan farklı karakter sınıflarından istediğinizi seçerek maceraya atılacağınız NeverWinter, içerisine eklenen Foundry sistemi sayesinde kendi maceralarınızı yaratma olanağını sizlere sunmakta.

NeverWinter'ın efsanevi ve nefes kesen dünyası içerisinde siz de yer almak istemez miydiniz? Hemen oyunu bilgisayarınıza indirin, karakterinizi seçin ve maceraya başlayın.