Ministry of War

Ministry of War

kullanıcı

Ministry of War (MoW), internet tarayıcınız üzerinden online olarak ücretsiz kayıt olup oynayabileceğiniz gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.

Tarayıcı tabanlı bir oyun olan Ministry of War (Mow) sahip olduğu olağanüstü görseller ile dikkat çeken bir yapım. Kendinden grafikleri ile bolca bahsettiren yapım aynı zamanda sahip olduğu oynanabilirlik ile de online oyun severlerin yeni gözdesi olmaya aday bir oyun. Snail Games’in bir yapımı olan Ministry of War dünyada milyonlara hitap eden bir yapım. Ülkemizde de son zamanlarda sevilerek oynanan oyun büyümeye devam ediyor.

Grafiklerinin yanı sıra daha birçok farklı özelliği ile online oyunculara iyi bir alternatif olma yolunda olan Ministry of War ülkemizde Türkçe yayın yapan bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak kayıt olup hemen Ministry of War (Mow)’a katılabilirsiniz.

Online oyun severlere bugüne kadar oynadıkları bütün tarayıcı oyunlarını unutturacak cinsten bir yapım olan Ministry of War (Mow) grafiklerinin dışında kullanıcılarına sunduğu birçok farklı özellik ile dikkat çekiyor. Çağ atlama sistemi oyunun en beğenilen yönlerinden birisi, çağ atlama sistemi ile oyuna en düşük çağ olan Vahşi Çağ ile başlıyoruz. Oyunda ekonomimize ve gelişimimize göre bulunduğumuz çağ değişiyor. Vahşi Çağ’dan sonra sırasıyla; Karanlık Çağ, Feodal Çağ, Kale Çağ ve oyunun modern ve en son ulaşacağınız çağı olan İmparatorluk Çağı’na kadar yükseleceksiniz. PvP sistemi de bulunan Ministry of War kullanıcılarına çok keyifli mücadeleler sunmakta.

Oyunda 4 farklı ulus bulunuyor, her birinin farklı özellikleri ve şehirleri oyunda mevcut. İşte seçebileceğiniz o 4 farklı ulus;

Çin İmparatorluğu: Başkenti Changan olan Çin İmparatorluğu, oyunda uyuyan bir devden daha fazlasını kullanıcılara sunuyor. 4 farklı şehri daha bulunan Çin İmparatorluğunu oyunda tercih etmeniz durumda, iyi bir savunma sistemi ve %20 daha fazla yiyecek üretimi sağlayabileceksiniz.

Mısır İmparatorluğu: Başkenti Kahire olan Mısır İmparatorluğu, dünyanın en eski medeniyetlerinden birisi olarak bilinmekte, teknoloji merakları ile de tanınan Mısırlıların 4 farklı şehri daha bulunuyor. Mısır İmparatorluğunu oyunda tercih etmeniz durumunda, düşmanlarınıza saldırdığınız zaman ki bonus puanlarınız artacaktır ve %20 daha fazla metal üretebileceksiniz.

Pers İmparatorluğu: Başkenti Tahran olan Pers İmparatorluğu, savaş konusunda kendilerini çok iyi eğitmiş olan dev bir ordu ve birlikleri ile adından bahsettirmekte. 4 farklı şehre daha sahip olan Pers İmparatorluğunu tercih etmeniz durumunda, fazladan bir kişi saldırı özelliği ile %20 fazla taş üretimi sağlayacaksınız.

Roma İmparatorluğu: Başkenti Roma olan Roma İmparatorluğu’da dünyanın bilinen ilk medeniyetleri arasında yer alır. Cesur ve güçlü bir orduya sahip olan Roma İmparatorluğu Avrupa’nın büyük bir kısmına asırlarca hükmetmiştir. 4 farklı Avrupa şehrine daha sahip olan Roma İmparatorluğunu seçmeniz durumunda, ekstra olarak koruma bonusu ve %20 fazla odun üretimi elde edeceksiniz.

Dünyanın en büyük online tarayıcı oyunu haritasına sahip olan Ministry of War (Mow)’a hemen ücretsiz bir şekilde üye olabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.