MAT Online

MAT Online

kullanıcı

Sahip olduğu 12 farklı oyun modu ile Türkiye’nin dolu dolu içeriğe sahip olan ilk ve tek online MMOFPS oyunu MAT Online tamamen Türkçe olarak ülkemizde bu dev piyasadaki yerini aldı bile.

Sahip olduğu 12 farklı oyun modu ile Türkiye’nin dolu dolu içeriğe sahip olan ilk ve tek online MMOFPS oyunu MAT Online tamamen Türkçe olarak ülkemizde bu dev piyasadaki yerini aldı bile. Sizde hemen bu harika maceraya kayıt olup ardından MAT Online’ı bilgisayarınıza indirip kurduktan sonra katılabilir ve kıyasıya mücadeleye başlayabilirsiniz.

Günümüzde Türkçe dil desteğine sahip oyun bulmak oldukça zor, bahsettiğimiz Türkçe oyundan kasıt metinler değil. Evet dublajlı oyun bulmak neredeyse imkansız ama Türk oyun pazarına, bu sektöre önem veren bazı şirketler Türk oyuncuları için özel olarak oyunlarda Türkçe Dublaj seçeneğini de bulunduruyor. İşte MAT Online o oyunlardan birisi ve yüzde yüz Türkçe içeriği ile göz dolduruyor.

Oyunun Türkçe olması bir avantaj ancak bunun yanı sıra oyunun Türk oyuncular için açılan Serverları Türkiye sınırları içerisinde barınıyor ve ülkemizde yer alıyor. Bunun oyunculara ne gibi bir faydası olacak diye düşünürsek? MAT Online’ı oynarken daha akıcı ve daha hızlı bir şekilde oynayabilecek ve diğer online oyunlarda karşılaştığınız kasma veya benzeri sorunlara rastlamayacak daha eğlenceli mücadeleler içine gireceksiniz.

Online MMOFPS oyunlarında alışık olduğumuz birkaç oyun modu dışında farklı şeyler görmek bizleri heyecanlandırır ancak günümüz birçok oyununda durum aynı basit bilindik birkaç oyun modu dışında bir şeyler görmek mümkün değil. Ancak MAT Online’ın sahip olduğu zengin içerik biz oyun severlere birbirinden farklı 12 oyun modunu beraberinde getiriyor. Zengin içeriği ile dikkat çeken MAT Online’a bayılacaksınız.

Tamamen Türkçe ve ücretsiz olan MAT Online sahip olduğu zengin içerik ile dikkat çeken başarılı bir MMOFPS oyunu. Sizde hemen MAT Online’ı bilgisayarınıza indirip kurabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.