Knight Online

Knight Online

kullanıcı

Knight Online tüm dünyada olduğu kadar Türkiye'de de yoğun bir oyuncu kitlesine sahip ücretsiz bir MMORPG oyunudur.

Knight Online genel MMORPG'ler kavramında daha çok parti sistemine dayalı olarak Kore'de büyük bir başarı tutturmuş ilk online oyun. Peki günümüzde herhangi bir oyuncu için Knight Online ne anlama geliyor? Yüksek ihtimalle her oyuncunun hayatından bir dönemini bünyesine katmış olan Knight Online belki de bugüne kadar ülkemizde yükselen en popüler MMORPG oyunu olarak biliniyor. 10. senesini tamamlamış olan oyun günümüzde hala ülkemiz dahil birçok bölgedeki topluluğunu koruyarak içeriklerini zenginleştirmeye devam ediyor. Bu vade içerisinde birçok el değiştiren oyun en son ne halde gelin kısaca bir göz atalım.

Knight Online İndir

Knight Online'ın ülkemize bu denli ses getirmesi ve her şehirden bünyesine oyuncu katmasının yegane sebeplerinden birisi şüphesiz oyunun muazzam savaş mekanikleri ve parti sistemine dayalı olması. Her gün binlerce oyuncu arkadaşlarıyla birlikte parti sistemi oluşturarak Knight Online'ın devasa dünyasına adım atıyor ve kendi savaşçılarını geliştiriyorlar. Bir 10 sene önceki hali nasılsa, Knight Online geçtiğimiz senelerde de bir o kadar topluluğunu genişletmiş ve içerik kalitesini de arttırmış durumda. Oyuna eklenen yeni PvP seçenekleri, yeni eşyalar ve seviye takviyeleriyle her gün milyonlarca oyuncu Knight Online'ın dünyasında savaş veriyor.

Oyuncular öncelikle insan ve Orc ırkı olmak üzere birbirine düşman iki ayrı milletten birini seçerek kendi kahramanlarını oluşturuyorlar. El Morad ve Karus olarak ayrılan ırklar oyunda birbirlerine düşman ve buna göre mücadele ortamı yaratıyorlar. Oyunda bulunan farklı sınıflara göre kendi karakterinizi yaratıp oyunun dünyasından çeşitli görevlerle ve savaşlarla birlikte geliştirmeye çalıştırıyorsunuz. Özellikle yüksek seviyelerde açılan yeni PvP bölgeleri ve savaş seçenekleriyle sınırsız PvP keyfi yaşayabileceğiniz oyunda en önemli tutulan nokta eşya edinimi ve elbette yetenekler. Karakterinizi geliştirdikçe belirli görevlerden veya dünya haritasındaki yaratıklardan düşecek büyülü eşyalarla gücünüze güç katın, sınıfınıza göre özel olarak gelişen yeteneklerinizle düşmanlarınızı şişe geçirin. Veya bir büyücüyseniz koca bir alana meteor indirmek gibi görkemli yeteneklerinize de başvurabilirsiniz. Knight Online'ın karakter ve yetenek anlamında ciddi geniş bir havuzu var.

Knight Online'da da her MMORPG gibi karakterlerin belirli bir rol üstlenmesi bekleniyor. Savaşçı karakterler statülerine göre birer tank veya saldırı görevini üstlenirken rahip veya büyücü gibi karakterler de şifacı veya hasar üzerine yönelebiliyorlar. Her bir karakterin kendine has özellikleri ve parti içerisinde arkadaşlarına yardımcı yetenekleri var. Bu sayede oyunu tek başına oynamaktansa arkadaşlarınızla oyndığınızda çok daha keyif alıyorsunuz.

Knight Online'a bugün bile başlayacak bir oyuncu oyunun sunduğu dünya ve özelliklere kolayca alışabilir, kısa bir süre içerisinde kendini sınırsız PvP keyfine kaptırabilir. Oyunun dünyasında belirli zaman aralıklarıyla gerçekleştirilen etkinlikler tüm oyuncu kitlesinin motivasyonunu sağlamak amacıyla periyodik zamanlar çerçevesinde Knight Online'da gerçekleşiyor ve hepsine katılmak tamamen size kalmış durumda.

Eski ve yeni oyuncularıyla halen varlığını sürdürmeye ve gelişmeye devam eden Knight Online'ın dünyasına hemen katılmak için oyunu indirebilir ve ücretsiz kayıt olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

ARTILAR

Yoğun oyuncu kitlesi

PvP mekanikleri

Muazzam dünyası