Blacklight Retribution

Blacklight Retribution

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 85,767
  • DOSYA BOYUTU 10.3 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Zombie

Zombie oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Blacklight Retribution başarılı ve ücretsiz bir MMOFPS oyunu olarak dikkat çekiyor.

Zombie oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Blacklight Retribution başarılı ve ücretsiz bir MMOFPS oyunu olarak dikkat çekiyor. İlk bakışta bizlere pahalıya satılan FPS oyunlarından farklı gelmeyen bir oyun gibi olsa da aslında tek farkı tamamen ücretsiz olarak oynayabilmesidir. Zombie oyun stüdyosu tarafınca Epic Games’in efsanevi oyun motoru Unreal Engine kullanılarak hazırlanan Blacklight Retribution bizlere üstün bir görsellik sunuyor.

"Blacklight Retribution Şimdi Türkiye'de"

Uzun bir süre kapalı beta süreci geçiren Blacklight Retribution artık kapılarını bütün oyunculara açtı ve herkesi bu ücretsiz aksiyona davet ediyor. Perfect World gibi tecrübeli bir şirket tarafından dağıtılan yapımın en dikkat çeken yanı ise hiç şüphesiz grafikleri. Unreal Engine’in free to play oyunlara renk katmasıyla birlikte birçok online ve ücretsiz oyun bundan faydalanıyor, Blacklight Retribution’da bunlardan sadece birisi…

Blacklight Retribution’ın diğer birçok MMOFPS oyununa göre daha akıcı ve daha sağlam bir aksiyona sahip işte bu yüzden birçok oyuncu tarafından beğeni ile oynanıyor ve büyük bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. Ses konusunda da en az grafikleri kadar öne çıkan Blacklight Retribution rakiplerinin birçoğuna görsel ve efektler adına fark koyuyor.

Blacklight Retribution’da bulunan birçok farklı oyun modu ile oyunda sıkılmayacak ve sürekli akan o aksiyona kendinizi kaptıracak ve bırakamayacaksınız. Farklı oyun modlarının bulunması oyunun oynanışını ve kalitesini arttırmış en önemli unsurlardan birisi. Alanındaki diğer oyunlara birçok konuda fark atan Blacklight Retribution ayrıca silah deposu, HRV özelliği ve Hardsuit gibi yenilikleriyle de göz kamaştırıyor. Dilerseniz bu farklı unsurlara bir göz atalım;

-          Silah Deposu: Birçok farklı FPS oyununda veya aksiyon temalı oyunda karşılaşacağımız silah deposu Blacklight Retribution’da da yer almakta. Oyunun birçok farklı noktasına yerleştirilen silah depolarından birini kullanarak oyun içinde farklı silahlara sahip olabilir ve silah değişimi yapabilirsiniz ayrıca mühimmat depolayabileceksiniz.

-          HRV (Hyper Reality Visor): Blacklight Retribution’da FPS etkileri oldukça fazla ama klasik birçok FPS teması oyundan kaldırılıp yenileri eklenmiş bunlardan en önemlisi ve rakiplerine fark koyan özelliği ise HRV yani Hyper Reality Visor. Bu özellik ile birlikte Duvar arkasındaki düşmanlarınızı, takım arkadaşlarınızı ve silah depolarını kolayca görebiliyorsunuz. Bu bizlere Counter-Strike’da kullanılan CS Wall Hack hilesini anımsattı.

-          Hardsuit: Adından da anlaşılacağı üzere bir çeşit süit yani bir zırh. Yok edilmesi oldukça güç olan bu zırhı lazer işaretçisi yardımıyla kurabilecek ve düşmanlarınızı donatılmış ağır silahları ile bir bir yok edebileceksiniz.

Eğer başarılı ve sıkmayan bir MMOFPS oyunu arıyorsanız Blacklight Retribution tam size göre, üstün görselliği ile sizi kendine hayran bırakırken başarılı oynanışı ve oyun modları ile de sizi sıkmayacak cinsten online bir yapım. Hemen ücretsiz kayıt olabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.