Allods Online

Allods Online

kullanıcı

Allods Online gelişmiş grafiği ile tamamen Türkçe seslendirilmiş bir MMORPG oyunu.

Allods Online son derece gelişmiş grafikleriyle 2011 yılının en iyi MMORPG'si olmaya şimdiden aday bir oyun. Üstelik Rusya kaynaklı Mail.ru Games tarafından tamamen Türkçe seslendirildi. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Allods Online oyunundaki karakterleri hepimizin yakından tanıdığı ünlü isimler seslendirdi.

Sarnaut gezegeni bir takım afetler zincirinden sonra parçalanarak, bölünmüştür. Her bir parça Allod olarak adlandırılıyor. Her bir parçada üçer ırk yaşamakta olup, imparatorluk ve ittifak olarak iki taraf bulunuyor. Irkların kendi aralarındaki savaşın dışında Sarnaut gezegenine açtıkları geçitlerle gelen yaratıklarda oyuna farklı bir heyecan katmaktadır.

 

Allods Online Hikayesi

Sarnaut gezegeni olağanüstü kıtalara sahiptir. Her kıtanın kendine özgü iklimi, yaratıkları ve savaşçıları bulunuyor. Huzurlu ve barış dolu bir gezegen olan Sarnaut'un en güçlü gruplarından biri olan Ulu Büyücüler Meclisi'nin başkanı olarak Skrakan seçilir. Yeni baş büyücü gezegendeki yetenekli öğrencileri toplayarak onlara yıllarca ders verir. Bu öğrencilerden ikisi Nezeb ve Tenses, yetenekleriyle göz dolduran bu iki genç Kanya krallığı kurulana kadar göçebe kabilelerine liderlik etmişlerdir. Bir süre sonra aralarında çıkan kavgayı kaybeden Nezeb kabilesinden uzaklaşarak uzak diyarlara gider. Burada kendi kabilesi gibi göçebe yaşayan Ugra halkına katılır. Kısa süre içerisinde halkın güvenini kazanır ve Ugra kabilesinin liderleri arasına katılır. Nezeb liderliğinde kurak topraklardan kurtulan kabile Kanya krallığının verimli topraklarına yerleşirler. Burada gerçekleşen büyük savaştan zafer elde eden Nezeb, bu verimli topraklarda Zadagan krallığını kurmuştur. Eski arkadaşının yönetiminde olan Kanya ile uzun yıllar süren savaşlar yaşanacağını bilmektedir.



Sarnaut gezegeni savaştan daha çok büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Uzay boşluğunda birden ortaya çıkan Astral isimli gizemli madde Sarnaut gezegenini içerisine alarak parçalara ayırmıştır. Ancak parçalanan gezegen dağılmayarak astral içerisinde salınmaya başlamıştır. Gezegende meydana gelen büyük felaketin ardından eskiden kalan düşmanlık tekrar baş gösterdi. Tenses ve Nezeb düşmanlığı eskiden olduğu gibi iki farklı insan ırkıyla sınırlı kalmadı. Gezegende yaşayan diğer 4 ırkta savaşa dahil oldu.

Yaşanan büyük savaşlar sırasında gizemli astral maddesi içerisinde bulunan gezegen parçaları arasında seyahat çok zordu. Günün birinde eski balıkçı teknesini astral boşluğuna düşüren balıkçı bodur çok önemli bir buluş yapmıştır. Balıkçı teknesinin altında bulunan ve nereden geldiğini bilmediği bir taş sayesinde tekne astral maddesinin içerisinde yüzebilmekteydi. Bu buluş parçalanmış gezegendeki yaşamı tamamen değiştirmiş, ittifak ve imparatorluk kuvvetleri yeni adalar bulmak için keşiflere çıkmışlardır. Bu keşifler sırasında İlahi Bölge adında bir ada bulunmuştur. Ada bulunmadan önce küçük çatışmalar olarak devam eden savaş etki alanını genişletmiş ve amansız bir savaş haline gelmiştir.

Allods Online Sistem Gereksinimleri

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows XP / Vista
  • İşlemci: 1.5 GHz Pentium 4 veya üstü
  • RAM: 512 MB
  • HDD: 3 GB boş alan
  • Ekran Kartı: ATI Radeon 9600+ VGA Kart

Tavsiye Edilen:

  • İşletim Sistemi: Windows XP / Vista
  • İşlemci: 2 GHz Pentium 4
  • RAM: 1024 MB (1GB)
  • HDD: 3 GB boş alan
  • Ekran Kartı: Nvidia 6600 VGA Kart

Hemen ücretsiz bir şekilde üye olup, oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

 

Sitemizde bulunan tüm online oyunlar için tıklayın.

ARTILAR

Türkçe seslendirme

EKSİLER

Büyük kurulum dosyası boyutu