AirRivals

AirRivals

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 25,748
  • DOSYA BOYUTU 0.33 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici AirRivals

AirRivals, internet üzerinden çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve strateji öğelerini bir arada sizlere sunan 3 boyutlu bir uçak savaşı oyunudur.

Tamamen ücretsiz ve Türkçe bir oyun olan AirRivals kullanıcılarını uzayda muhteşem bir aksiyona davet ediyor. Sahip olduğu 3 boyutlu etkileyici grafiklerinin yanı sıra oynanışı ile de alanında ki diğer rakiplerine karşı üstünlük sağlıyor. Koreli oyun yapımcısı YD tarafından geliştirilen AirRivals ülkemizde de yayın yapmakta ve tamamen Türkçeleştirilmiş bir şekilde.

3 boyutlu olması oyunun grafiklerine de birçok şey kazandırmış durumda, en başta kullandığımız gemilerde görselliğin ön planda olduğunu görüyoruz Onun dışında oyunun muhteşem atmosferi ve zaman zaman tanık olduğumuz hava savaşlarında ki efekt ve animasyonlar oldukça etkileyici ve ustaca hazırlanmış.

AirRivals size oyuna başlarken seçebileceğiniz birçok farklı sınıfta pilot sunuyor, bu sınıfların genel adı oyun içinde birlik olarak geçiyor. Oyunda seçebileceğiniz 4 birlik bulunuyor. Savaşçı, Bombacı, Yer Uçağı ve Destekçi olmak üzere...

Birçok online oyunda kullanılan zindan sistemi AirRivals’de de geçerli, birçok heyecanlı ve keyif dolu görevleri gerçekleştirebileceğiniz zindan görevleri size eğlenceli anlar yaşatacağı kadar sizi zorlayacak türden. Oyunda RPG rüzgarlarını görmek mümkün, öyle ki oyunda kolay – zor sayısız görev var. Bu görevleri gerçekleştirerek oyun içi seviyenizi belirleyebilirsiniz. Bütün bu görevlerin yanı sıra oyunda diğer oyuncular ile etkileşim halinde olabileceğiniz birçok etkinlik bulunuyor, ayrıca harika PvP savaşları da sizi bekliyor.

RPG türünün üstün karakter geliştirme özelliklerini ve gerçek zamanlı bir strateji oyununun savaş sistemini bünyesinde barındıran AirRivals yenilikçi bir oyun olarak lanse edilmekte. Oynanabilirliğinde üstün kılındığı AirRivals sizi büyüleyecek, düellolar, ana gemi savaşları ve tugay savaşları gibi birçok savaş alternatifi ile oyuncuya zengin bir içerik sunuyor.

AirRivals’ın kontrolleri de oldukça basit, kullanıcı dostu olarak adlandırabileceğimiz oyun kontrolleri yeni başlayan oyuncuları bile hiç zorlamayacak seviyede. Grafiklerinin 3 boyutlu olduğunu söylediğimiz AirRivals bu avantajını atmosferi de canlı tutarak kullanmayı başarmış.

RPG ve FPS oyun türlerinin bir karşımı olarak kullanıcıya sunulan AirRivals her iki türünde en eğlenceli yanlarını tek bir oyunda harmanlayarak oyun severlere sunmuş durumda. Dolu dolu içeriği ve uçsuz bucaksız uzay macerası ile AirRivals yeni pilotları savaşa davet ediyor, hemen sizde ücretsiz bir şekilde AirRivals’a üye olup Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsiniz.