Need For Speed: Carbon

Need For Speed: Carbon

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 932,619
  • DOSYA BOYUTU 650 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Electronic Arts

Need For Speed serisinin yeni üyesi: NFS Carbon Demo içerisinde seçebileceğimiz üç araç ve yarışabileceğimiz de üç yol bulunuyor.

Need For Speed: Carbon içerisinde seçebileceğimiz üç araç ve yarışabileceğimiz de üç yol bulunuyor. Araçlar da kendi aralarında üç gruba ayrılmış;Tuner grubundaki aracımız bir Mitsubishi Lancer Evolution,Muscle grubundaki aracımız Corvette Camaro SS ve Exotic grubundaki aracımız ise bir Lamborgini Gallardo. Bu araçların her biri kendine has özellikleriyle öne çıkıyor. Tabiî ki siz de kendinize göre birisini seçip oyuna başlıyorsunuz. Ben size Mitsubishi'yi öneririm. Aracımızı seçtikten sonra seçebileceğimiz üç bölge var. Bu bölgeler de kendilerine has bazı şartlar istiyor. Gelelim yarışlara. Birinci yarışta altı araç içerisinden birinci olmaya çalıştığımız klasik yarış tipi, eğer birinci olursanız ardından Drift yapabileceğimiz ikinci bir yarış (burada araçlar teker teker yarışıyor ve en iyi drifti yaparsanız o zaman birinci oluyorsunuz). Daha sonra da birinci yarışta karşılaştığımız, bize yan yan bakan rakiple düello yapmaya sıra geliyor. Demo'da yarıştığımız yerlerin isimleri sırasıyla Circuit Race, Drift ve Canyon Duel.

Bu yarışlardan sizi en çok zorlayacak olan Canyon Duel bölümü. Bu bölümde görecekleriniz daha önceki NFS'lerden biraz farklı. Mesela yol kenarları artık çarparak durabileceğiniz yerler olmaktan çıkmış durumda. Eğer bir viraja hızlı girerseniz Canyon'dan aşağı uçuyorsunuz ve yarış o an sona eriyor. Bu bazen sinir bozucu olabiliyor. Canyon Duel'deki zorluklar bunlarla sınırlı değil. İki kısımdan oluşan bu oyun mod'unun birinci bölümünde rakibinizin gerisinde başlıyorsunuz ve onu geçmeye çalışıyorsunuz. Eğer yolun dışına çıkmadan yarışın sonuna kadar gidebilirseniz ikinci kısma geçiyorsunuz. İkinci kısımda ise bu kez siz önde başlıyorsunuz ve geçilmemek zorundasınız. Geçildiğiniz takdirdeyse 10 saniye içerisinde rakibinizi tekrar ekarte etmek zorundasınız. Aksi halde yarış bitiyor. Size benden bir ipucu: eğer rakibinizin arkasında başladığınız yarışta siz rakibinizi geçip 10 saniye boyunca onun önünde kalmayı başarabilirseniz yarışı orada kazanmış oluyorsunuz. Bu yarışlar sırasında (şayet takipteyseniz) rakibinizle aranızdaki farkı ne kadar kısa tutarsanız o kadar çok puan alıyorsunuz. Benzer şekilde yarışa önde başladığınız zaman rakibinizle aranızdaki fark ne kadar çoksa o kadar puan kazanıyorsunuz.

 

Need For Speed Carbon Hilelerini İndirmek İçin Tıklayınız.