Minecraft Server

Minecraft Server

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 266,746
  • DOSYA BOYUTU 2.14 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Mojang

Minecraft'ı arkadaşlarınızla multiplayer olarak oynamak isterseniz bu sunucu açma uygulamasını kullanabilirsiniz.

Minecraft son zamanlarda adından en çok söz ettiren oyunlardan bir tanesi. Özellikle Indie oyun severlerin büyük ilgiyle takip ettikleri ve yoğun bir yaratıcılık gerektiren oyunun tüm dünyada sıkı fanatikleri var ve oyunda yaratılan dünya harikaları pek çok kişi arasında değiş tokuş yapılarak paylaşılıyor.

Oyunu multiplayer yani çok oyunculu olarak oynamak bu harikaların çok daha kolay ve birden fazla kişi ile yapılmasına olanak sağlayarak daha etkileyici eserler ortaya çıkarılmasına yardımcı oluyor.

Minecraft Server uygulamasını kullanmak için ilk yapmanız gereken uygulamayı indirmek ve daha sonra çalıştırdıktan sonra sunucunuzu çalıştırarak ayarlarınızı tamamlamak. Windows’un güvenlik duvarı veya diğer antivirüs programlarına takılmaması için gerekli olan ayarları yapmayı unutmamalısınız. Daha sonra normal Minecraft oyununuzu açarak kendi hazırladığınız sunucuya bağlanabilirsiniz.

Arkadaşlarınızın da açtığınız sunucuya gelmesini istiyorsanız harici IP adresinizi onlara vererek kolayca oyuna katılmalarını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Minecraft dünyasına dahil olmak istiyorsanız Minecraft İndir adresi üzerinden oyunu indirerek hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabileceğiniz dünyaya dahil olabilirsiniz.