Hayatım Çiftlik

Hayatım Çiftlik

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 97,301
  • DOSYA BOYUTU 50.9 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Alawar

Hayatım Çiftlik adlı oyunda kendinize ait olan çiftliği işletecek ve ürettiğiniz ürünleri satarak daha çok para kazanarak çiftliğinizi büyütmeye çalışacaksınız.

Neşeli ve bir o kadarda eğlenceli ayrıca bol bol vakit ve emek gerektiren bir çiftlik oyunu oynamaya hazır mısınız? Cevabınız evet ise Lisa ile bu yeni çiftlik macerasına atılmak için daha fazla beklemeyin. Alawar’ın başarılı oyun serileri devam ediyor, onlardan birisi olan Hayatım Çiftlik ile eğlenceli bir çiftlik simülasyonuna tanık olacaksınız.

Başarılı oyun yapımcısı Alawar tarafından yapımı üstlenen Hayatım Çiftlik oyununun ülkemizde ki çiftlik oyunu severlere en büyük avantajlarından biriside tamamen Türkçe olması.

Günümüz oyun piyasasında oldukça fazla örneği olan çiftlik oyunlarından farklı olarak online olmayan ve bir konuya sahip olan Hayatım Çiftlik’te bir oyuncu star olan Lisa ile birlikte eğlenceli çiftlik işlerine atılıyoruz. Lisa yeni bir şovun yıldızı olabilmek adına yeni bir anlaşma imzalıyor ve bu anlaşma ile birlikte kendini bir anda eğlenceli bir çiftlikte buluyor.

Hem biz televizyon şovunda boy gösteriyor hem de bu sırada bu eğlenceli çiftliğin gündelik işleri ile boğuşuyor. Hemen ahıra koşup ineklerin sütünü sağmalı, yada hemen tarlaya koşup ekinleri toplamalı, hayvanlara yemlerini vermeli ve daha birçok çiftlik işi ile ilgilenmelisiniz, sadece bununla da kalmıyor yapacağınız işler, bu çiftlikte tek olmayacaksınız ve müşterilere sahip olacaksınız müşterilerinizle de olabildiğince iyi bir şekilde ilgilenmekle mükellefsiniz.

Müşterilerinize satacağınız ürünleri sergilemeli, yeni şeyler üretmeli ve iyi para kazanmaya odaklanmalısınız, bunları yaparken seni kayıt eden kameraya da güler yüzünü göstermeyi unutma. Çiftliğin asayişini de önemsemeli ve zaman zaman çiftliğe dadanabilecek hırsızların önüne geçmek için bir bekçi köpeği almalısınız, hepsinin yanı sıra hem başarılı bir çiftçi hem de bir şov yıldızı olup ödülleri kazanmalısınız.

Bu eğlenceye sizde katılmak istiyorsanız hemen ücretsiz olarak Hayatım Çiftlik’i Tamindir.com ayrıcalığı ile indirebilir ve deneme sürümünü sisteminize kurup Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsiniz.