Fifa 09

Fifa 09

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 329,319
  • DOSYA BOYUTU 320.11 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Electronic Arts

Dünyanın en iyi futbol simulasyonlarından birisi olan Fifa'nın yeni oyunu Fifa09'un deneme sürümü ile futbolun ve eğlencenin doruklarına çıkacaksınız.

En popüler futbol oyunlarından birisi olan Electronic Arts'ın Fifa serisinin yeni versiyonu 2009 çıktı. Geliştirilmiş grafikleri ile çarpıcı görsellikler sunan Fifa 09 ile futbol ziyafeti devam ediyor. Grafik arayüz olarak rakiplerinden çok daha çarpıcı görselliğe sahip olan Fifa serisinin yeni oyununda da bu geleneği sürdürmeye kararlı olduğu görülüyor.

Dünyanın en iyi futbolcularının dünyanın en iyi takımlarının sizin yönetiminizde başarılı olmasını istiyorsanız Fifa 09 size bu olanağı fazlasıyla sunuyor. En mükemmel futbol oyun simulasyon olanağını size sunan Fifa 09 ile eğlencenin doruklarında profesyonel futbolcuları yönetebileceksiniz.

Fifa 09'un PC versiyonu yeniden düzenlenmiş bir platforma dayanmıştır. Oynanırlık motoru her sene daha da geliştirilerek gelinen en son aşamayı Fifa 09 içerisinde barındırmaktadır. Futbol fanatiklerinin kaçırmaması gereken bir eğlenceyi sunmaktadır.

Fifa 09 ayrıca yeni düzenlenebilir fare ve klavye seçenekleri ile gelmektedir. Yani artık istediğiniz tuşları düzenleyerek oyunu en rahat şekilde oynayabileceksiniz. Farenin tekrar Fifa oyununda önem teşkil etmeye başladığını belirtmek gerek. Fifa 98'de fare ile yapılabilen maçlar çok eğlenceliydi. Ancak bundan 11 yıl sonra çıkan Fifa 09'da farenin işlevi değiştirilmiş durumda. Belirlediğiniz fare tuşları ile oyuncularınızı ısınmaya gönderebilirsiniz. Yada nokta pasları için farenizi kullanabilirsiniz. Ayrıca çok güçlü şutlar çekmek için de farenize başvurabilirsiniz. Ayrıca 32 farklı artistik hareket seçeneği de çok eğlenceli ve görsel olarak doygunluk verecek özellikler sunuyor. Ronaldinho tarzı hareketleri yapabilmek için bu hareketler üzerinde ustalaşmak da eğlencenin doruğa ulaşması için elinden geleni yapıyor. Oyunda kendi stilinizi yaratabiliyorsunuz.

Oyunu satın alırsanız 61 farklı çevrimiçi turnuvada da kendinizi gösterebilme ve Fifa 09'un en büyüğü olabilme şansına sahip olabilirsiniz.

Demo versiyonunda sadece 6 takım ile oynama olanağı sunulan Fifa 09 Demo'da 4 dakikalık maçlar yapabileceksiniz. Ayrıca berabere biten maçların sonunda direkt olarak penaltı atışlarına geçme özelliği de mevcuttur. Kick-Off Team ve Kick-Off Be a Pro özellikleri ile oynayabileceğiniz demo versiyonunda kontrol edebileceğiniz takımlar: Marseille, AC Milan, Schalke, Real Madrid, Chelsea ve Toronto FC.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • CPU 2.4 GHz
  • 512 MB RAM (Vista işletim sisteminde 1 GB gereklidir.) 
  • DirectX® 9.0c 128 MB ekran kartı 
  • DirectX® 9.0c destekli ses kartı
  • 512Kbps veya daha yüksek internet bağlantısı