CS Wall Hack Kodu

CS Wall Hack Kodu

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 13,109,842
  • DOSYA BOYUTU 0.1 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Tamindir

CS Wall Hack Kodu! CS duvar arkası görme kodu ile Counter Strike oyununda duvardan geçme hilesi yapabilirsiniz.

CS Wall Hack Kodu

CS Wall Hack kodu ücretsiz indirebilirsiniz. CS Wall Hack Kodu (Counter Strike Duvardan Geçme Hilesi) şifresi ile Counter Strike oyununda duvardan geçme, duvar arkasını görme şansına sahip olursunuz. Yılların eskitemediği Counter Strike oyununun hem en çok sevilen hem de en çok nefret edilen duvar arkasından görme hilesi. Rakip takımdaki oyuncuları duvar arkasından görmek dışında ateş edebilmenizi de sağlayan uygulama, böylece haksız bir avantaj elde ederek, rakiplerinizi kolayca öldürebilmenizi sağlıyor.

Elbette bu hile oynadığınız taktirde oyunun kendi amacından dışarı çıkmış oluyorsunuz ama zaman zaman açarak da eğlenmek amacıyla kullanılıyor. Bazı oyuncular ise işi abartı noktasına getirerek sürekli açarak sonunda banlanıyor.

Son yıllarda kurulan hemen hemen tüm Counter Strike serverlarında bu hacki kullanmanız mümkün değil çünkü ya serverın kendi koruması bulunuyor ya da farkedildiğiniz anda adminler tarafından banlanıyorsunuz. Duvar arkasından rakipleri vurduğunuzda, yakalanmanız da pek zor olmuyor haliyle.

CS Wall Hack İndir

Açabileceğiniz CS serverları bulduğunuzda kullanarak rakiplerinizi çıtır çerez gibi öldürebileceğiniz de bir gerçek çünkü, haritadaki duvarları yok gibi sayarak hem rakiplerinizi görüyor hem de onlara ateş edebiliyorsunuz. Counter Strike duvar hilesi olarak geçen CS Wall Hack, tamamen ücretsiz olarak sitemizden indirilebiliyor. Eğer duvardan ateş etme hilesi ile daha çok eğleneceğinizi düşünüyorsanız hemen indirip rakiplerinizi öldürmeye başlayın!

CS Wall Hack Nasıl Açılır?

Programın Kullanımı: İlk olarak zipli olan dosyayı zip'ten çıkartın. Zipten tek bir dosya çıkacak onu açın ve dosya içerisinde bulunan 'cdhack' dosyasını iki kere tıklayın. Böylelikle program aktif hale gelecektir.
Daha sonra oyuna girerek 'end' tuşuna basın. Bu işlem sayesinde wall hack açılmış olacak. Öldüğünüzde wall kapanır tekrar açmak için aynı işlemi tekrarlayın. Eğer 'end' tuşuna bastığınızda 'cheats allowed' yazısı karşınıza çıkarsa wall açık kullanılıyor demektir, 'cheats stop' yazısı var ise program kapalı demektir. Tekrar 'end' tuşuna basarak tekrar programı çalıştırabilirsiniz.

Önemli! Bu yama birçok serverda özellikle punkbuster ( hazır server modunda bulunan hile önleyici ) olmadan rahatlıkla kullanılmıştır. Yalnız hile önleyici yamalar çıktığı için eskisi gibi etkili olamamaktadır hatta hile yaması çoğu zaman işlememektedir. Hilenin yapıldığı anlaşıldığında serverlardan adminler tarafından veya otomatik olarak oyuncu atılmaktadır, oyuncunun server'lara girişi engellenmektedir.

EKSİLER

Dürüst oyuncuların canını sıkabilir