Command & Conquer: Red Alert 2

Command & Conquer: Red Alert 2

kullanıcı
  • Lisans
  • TOPLAM İNDİRME 65,659
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Electronic Arts

Command & Conquer: Red Alert 2 bir gerçek zamanlı strateji oyunudur

Command & Conquer: Red Alert 2, strateji oyunlarını seven her oyuncunun yakından tanıyacağı bir RTS klasiği.

Gerçek zamanlı strateji oyunu türünde bir oyun olan Red Alert 2'de alternatif bir 3. Dünya Savaşı senaryosuna tanık oluyoruz. Red Alert 2, Sovyetler Birliği'nin Amerika'yı işgal etmesiyle başlayan bir senaryoya sahip. Bu alternatif dünya düzeni senaryosunda Sovyetler Birliği'nin Soğuk Savaş sonrası dağılmadığına ve daha da güçlendiğine tanık oluyoruz. Daha önceden zamanda yolculuk yapılarak Naziler'in durdurulması Sovyetler'in kontrolsüz bir güç olarak yeni inşa edilen gelecekte ön plana çıkmasına neden oluyor. Dünyanın üzerindeki hakimiyetini mutlak kılmak için Amerika'yı saldıran Sovyetler'e karşı savaşarak başladığımız oyunda Sovyet ordusunu da kontrol edebilmemiz mümkün.

Command & Conquer: Red Alert 2 eğlenceli ara sahnelerle süslenmiş bir hikayeye sahip. Oyun boyunca bölümleri tamladıkça yeni teknolojileri keşfediyoruz, yeni kahramanlarla tanışıyoruz ve komik sinematikleri seyredebiliyoruz. "Bir RTS oyununın nasıl olması gerekir?" sorusunu bu oyunda bulabilirsiniz. Kaynak toplama ve kontrol etme, teknoloji araştırma - geliştirme, asker ve savaş aracı üretimi, karargah savunması ve saldırı taktikleri oyunun ana hatlarını oluşturuyor.

Command & Conquer: Red Alert 2'yi senaryo modunda oynayabileceğiniz gibi Skirmish modunda kendi belirleyeceğiniz kurallarla oynayabilirsiniz. Oyun içerisinde kara, hava ve deniz üzerinden saldırı yapmanıza yardımcı olan 80 civarında birim ve bina bulunuyor. Tesla kuleleri, prizma tankları, zihin kontrolü gibi ilginç savaş araçları Command & Conquer: Red Alert 2 içerisinde sizi bekliyor. Oyunun multiplayer modu yoğun çekişmeli maçlara tanıklık etmekte.

Command & Conquer: Red Alert 2 özel oyun müzikleriyle oyuncuları aksiyonun içerisine çekiyor. Oyunun müzik albümü tek başına bile dinlenebilecek kalitede. Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız bu klasiğe arşivinizde yer vermelisiniz.